Your address will show here +12 34 56 78
SHTYLLA ELEKTRIKE BETONI

Shtylla Elektrike Centrifugale 8, 9, 10 dhe 12 m

Rreth Nesh

B-Centrifugal (Shtylla Centrifugale) është një kompani me eksperiencë 20 vjecare në prodhimin e shtyllave të galvanizuara. Fabrika jonë është e vendosur në Çermë të Lushnjes dhe prodhon shtylla centrifugale betoni të madhësive të ndryshme për linjat elektrike, kabllore.

CFARE OFROJME

Teknologjia më bashkohore, me pajisje moderne dhe materialet më cilësore të përdorura, e bëjnëkualitetin e produkteve shumë të lartë në prodhimin tonë, të cilat janë të përshtatshme për kushtet endërtimit dhe kushtet atmosferike.
DETAJE TEKNIKE
Ky specifikim mbulon projektimin, materialet, prodhimin, inspektimin, testimin, skicimet, transportin dhe dorëzimin e shtyllave të betonit 8, 9, 10 dhe 12 m
Certifikata ISO

Raport Testimi

Linja per prodhimin e shtyllës së betonit
Zbatimi i procesit te prodhimit
Kontrolli i shtyllës së betonit
Masat e sigurisë në punë
Mirëmbajtja
  • Shtylla Elektrike
Mos hezitoni të na kontaktoni