Your address will show here +12 34 56 78

Rreth Nesh

RRETH NESH

B-Centrifugal (Shtylla Centrifugale) është një kompani me eksperiencë 20 vjecare në prodhimin e shtyllave të galvanizuara. Fabrika jonë është e vendosur në Çermë të Lushnjes dhe prodhon shtylla centrifugale betoni të madhësive të ndryshme për linjat elektrike, kabllore.


Shtyllat centrifugale janë të certifikuara sipas standardeve dhe prodhohen me makineri të teknologjisë bashkëkohore. Procesi teknologjik i prodhimit të betonit me qëllim prodhimin e shtyllave të betonit nëkëtë kompani është mjaft i thjeshtë. Ai konsiston në punën e paisjeve për dozim dhe përzierje.


Kompania B-Centrifugal (Shtylla Centrifugale) e drejton punën e saj me anë të instruksioneve të punës ku për prodhimin e shtyllave të betonit konsistojnë në:  • Linja per prodhimin e shtyllës së betonit

  • Zbatimi i procesit te prodhimit

  • Kontrolli i shtyllës së betoni

  • Masat e sigurisë në punë

  • Mirëmbajtja

  • Text Hover
  • Text Hover

Cfarë ofrojmë?

Teknologjia më bashkohore, me pajisje moderne dhe materialet më cilësore të përdorura, e bëjnë kualitetin e produkteve shumë të lartë në prodhimin tonë, të cilat janë të përshtatshme për kushtet e ndërtimit dhe kushtet atmosferike. Prodhimi i shtyllave të betonit kryhet me metodën centrifugale që zgjat rreth 10-14 minuta. Kompania ofron dhe prodhon:

- Prodhim shtylla betoni;
- Prodhim Shtylla centrifugale;
- Prodhim Shtylla elektrike;
- Shtylla 8-12 m;
- Shtylla për instalime;
- Prodhim Shtylla për tension të ulët, të mesëm, të lartë etj.

Kompania jonë ndër vite

1999

U Krijua Kompania

2008

Kapanon i Ri

2013

Makineri te reja bashkekohore

2014

Shtuam Kapacitetin Prodhues

2015

Step 5

2016

Step 6